Županja

Nataša Juhart, županja Občine Vransko

Županja Občine Vransko je od 6. 12. 2022 Nataša Juhart.

Rodila se je 22. 7. 1975 v Celju. Osnovno šolo je obiskovala v rodnem Dobju pri Planini ter kasneje na Planini pri Sevnici. Po končani osnovni šoli se je vpisala na Srednjo zdravstveno šolo v Celju in jo tudi uspešno zaključila. Po končani srednji šoli se je takoj zaposlila v Splošni bolnišnici Celje na oddelku dialize. Leta 2016 je z odliko diplomirala na Visoki zdravstveni šoli v Celju in od takrat opravljala delo diplomirane medicinske sestre. V tem poklicu je vedno delala vestno in s srcem.

Že kot mladenka je začela zahajati na Vransko, kjer sta si kasneje z možem na njegovi domačiji v Brodeh ustvarila skupen dom in družino. Že od nekdaj je rada delala z ljudmi in imela rada izzive, zato se je tudi na Vranskem vključila v delo v župniji in občini. Delovala je v Župnijski Karitas, v dveh mandatih bila svetnica v občinskem svetu, v zadnjem mandatu pa je bila podžupanja Občine Vransko, kar jo je obogatilo z veliko novega znanja, izkušnjami in poznanstvi.

Za kandidaturo za županjo Občine Vransko, ki je njen dom in ponos, se je odločila, ker zna prisluhniti ljudem, zazna njihove težave in stiske, se zna vživeti v njihove situacije in jih opogumiti, razumeti ter jim pomagati. Delala bo vse v svoji moči, da bo Občina Vransko še najprej prijazna do občanov in njihovega dela, odprta za dialog in sodelovanje, da bo še bolj zanimiva za turiste, in da bodo med občani vladale prave vrednote ter strpen, konstruktiven dialog in spoštovanje.

Ker vam želi biti na razpolago tudi za konstruktiven pogovor, vas vabi, da se po elektronski pošti natasa.juhart@vransko.si prijavite na Županjine urice.

Skip to content